Om det här med babybubblan

17.12.2015 kl. 10:39

Läste via "finlandssvenska bloggare" ett inlägg om hur bloggerskan fått en alldeles för rosenröd tid bild av babybubblan och att det verkligen inte var så lätt / skönt. (Läste den igår kväll så minns inte mer exakt). Nu undrar jag egentligen vem det är som sprider den idén? Åtminstone inte jag. Jag gnäller ganska mycket.

Talar vi inte alla om sömnlöshet och gråtande barn? Nu har jag den här gången haft en ganska ljuvlig bubbla så just nu kanske jag är en sån som glorifierar den här riktigt första tiden. Men just nu är lillasyster en ganska lätt liten baby, fast hon kräver ganska mycket närhet.

Skillnaden är att jag nu inte är en söndersliten förlossningstraumatiserad mamma utan en ganska nöjd, om än rätt trött mamma. (var till tandläkaren igår och ville helst bli där kvar och sova i stolen... det var så skönt att ligga där och vänta på röntgensresultaten, i tystnad. mitt liv är ett enda rave-party just nu som ni förstår)

Här tittar vi på mumin.

Lillasyster är än så länge ganska duktig på att låta mig sova, men det betyder så klart inte att jag lyckas lägga mig i tid. Så trött är jag för det mesta. Men annars går det bra just nu.

Lillasyster hade 6 veckors rådgivning, hon växer så det knakar, från 49 cm har hon nu blivit 54. Insane.

Kommentarer (1)
Men alltså 6 veckor redan?! Hur är det möjligt?! Det ger ju lite hopp egentligen att de här resterande 6 veckorna av den här graviditeten ska gå snabbt, höhö.
Karin17.12.15 kl. 18:57
säg int annat, går liiiite snabbare på denna sida!
20.12.15 19:59

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more