Det här med datorn och papperstidningen och att blogga på ratata

16.12.2015 kl. 10:32

I mitt FB flöde har det varit lite snack om HBL och pappertidningens vara eller inte vara. Själv har jag gärna en prasslande morgontidning, speciellt så här under mammaledigheten. Jag minns också med nostalgi hur jag på sommarmorgnar brukade traskade över den daggiga gräsmattan och längsmed skogsvägen till postlådan på landet.

Nu förstår jag dels att om man bor på lande så är man inte så intresserad av att traska till morgontidningen varje sketen slaskig dag och föredrar digitalt utbud. Men jag vill helst ha min morgontidning på papper. Men då ska den så klart vara bra. Har bott utomlands och valt att inte ens då ha digi-hbl för det har varit ett enda stort gnällande hela tidningen. Varje morgon orkar jag inte läsa om svenskfinlands undergång t.ex.

Men hur som haver så har mitt bloggandet fått sig en törn i och med att det inte går att mobilblogga. Tålamod att sitta framför datorn har jag också dåligt, det mesta gör jag via mobilen. Därför får bloggen lite lida fast jag har inspriation att skriva. Försöker skriva av mig lite på tidsinställda inlägg ibland men helst vill jag ju blogg när jag hinner så jag hoppas verkligen att kulturhuset gör något åt mobilbloggandet. För snart blir jag desperat och byter portal. Eller slutar blogga för vad är det för poäng att blogga på ratata om jag inte kan blogga på ratata?

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more