Baby and the city

09.12.2015 kl. 08:57

Idag ska jag första gången ta mig till stan med babyn. Det känns lättare än första gången med Kisen men likväl stressigt eftersom jag ska på ett möte och dessutom finns det hela den där amningsdimensionen också.

Finns så många variabler som att ryms vi med i spårvagnen, hinner vi tid till mötet och hålls ungen lugn vid mötet. Sen känns det ju också att man inte är lika van med att lugna ungen utan att mata som man var med Kisen eftersom man inte behöver vara lika kreativ...

Blir spännande att se hur det går.

PS. Amningsvänliga ställen på stan? Typ Stockmann och så vet jag att det finns ett familjerum i kampen och i forum men kampens var inte så mysigt tyckte jag och forums ganska trångt... Bra tips?

Kommentarer (1)
Jag har ofta ammat på caféer med en sjal som skydd mellan Saga och världen, och det går ju bra så länge babyn inte rör på sig så mycket. I unis huvudbyggnad finns ett bra skötrum med stol för amning, och Kampens skötrum är helt okej om än välbesökt. Jag försökte alltid ha amningsvänliga kläder på stan just för att panikamning med gråtande baby inte skulle försvåras ytterligare. Och sällan tyckte jag folk reagerade. Lycka till!
Ida11.12.15 kl. 18:44

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more