To do list

07.12.2015 kl. 09:56

Min to do list är så otroligt lång efter sista graviditetsmånadens ide och babybubblan att jag får springa som en yr höna omkring tills julen.

Kisen och lillasyster ska få julklappar, brorsan, morsan och maken är så gott som fixade. Övriga har jag ingen aning om. Hunden ska få en klapp också. Den ska vi kanske välja med Kisen nästa vecka. Låter som ett bra program på väg hem från dagis. 

Vi har de här senaste eftermiddagarna stannat vid den lokala järnaffärens julfönster. Perfekt för att locka hem Kisen med, eller snarare locka honom att gå någotlunda snällt på gatan. Sen är det ju förstås lite svårt att få honom att gå från fönstret men vissa smällar får man ta.

Här är det åtminstone snö och stimmung, kan vi få en lite vit jul ändå? Så att vi får åka lite pulkka och bygga snögubbe?

 

En grej jag får ta och fixa är presenter till dagispersonalen. Suck och stön, vad vill de egentligen ha? Inte för att jag inte vill ge en julklapp åt dem, det vill jag verkligen, det förtjänar de. Men tycker det är så olidligt svårt. Till sommaren fick de finare handkräm men man vet ju inte alls om de gillade det så vill inte ge det på nytt...  Choklad vill jag helst inte ge för det vet jag att många andra ger och vin vet man ju inte hur de förhåller sig till. Pyssla hinner jag inte. Gaah, nån som har bra tips?

Kommentarer (2)
Kaffe?!eller te då,om de inte är kaffedrickande
Vi ha i några år kört med kaffe + choko/ljus/marsipan/servetter åt barnens gud föräldrar och de har åtminstone varit uppskattat :)
ika-lotta07.12.15 kl. 13:33
Ja men här kom ju många super bra idéer, måst komma ihåg i framtiden. Man kan ju variera kaffe och ljus, te och ljus osv om man har samma personal och är osäker vad de gillar! Lite olika kombon så blir det som en ny present för nästa år.
07.12.15 14:17
Jag tänkte också köra på ljus. De flesta gillar väl ljus ändå tänkte jag. Sjukt svårt att veta vad man ska ge! Mest gillar de ändå om man skriver ett personligt kort har jag lärt mig.
Och joo det där att hålla på med en trotsunge så att det riiiver till i såret känner jag igen. Urk. Idag hade jag igen en dag då det var sjukt ömt, hade helst inte haft byxor alls, haha.
Karin07.12.15 kl. 22:16

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more