Vardagen

06.12.2015 kl. 09:49

"Hur går vardagen" har många frågat. Det känns som en svår fråga eftersom jag ännu är SÅ PEPP över att inte vara preggo mera. Alltså fatta! Skulle jag få (och kunna) sku jag hjula lite för att illustrera min totala lycka. Det känns med andra ord inte som vardag ännu.

Man kan nog säga att graviditet inte är min grej. Alls. Depressionen är väck, jag är inte ständigt arg på allt och alla och har större tålamod med toddlerkungen och orkade till och med leka med hunden en stund igår.

På fredag ständge Helsingfors vatten av vårt varm vatten och vår värme en timme tidigare än jag hade räknat med. Steg upp och såg ut som ett troll och det rådde allmänt kaos, toddlerkungens mjölkflaska hade vält och blött ner hela sängen osv osv. Men dagen blev ändå bra! 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more