Pappan, pojken och havet

23.11.2015 kl. 08:00

Jag älskar vår brygga och utsikten och de här två när de undersöker bryggan och hur högt vattnet är. En dröm är också att ha dans på bryggan nån vacker sommarnatt, men det är väl inte sånt som folk sysslar med mer...

Storebror är så duktig, lite ynklig är han ibland och gråter lite mer än vanligt. Han verkar sprallig och glad för det mesta, men på natten när han sover så gråter han efter mamma. Dvs. mig. Fast han har krupit upp i vår säng och ligger tät intill mig så gråter han i sömnen och ropar på mig. Det skär i hjärtat på ett sätt som inget har skurit i det förrut.

Det började när han gick tillbaka till dagis. Jag har efter det försökt spendera så mycket tid det bara går med honom. Lillasyster sover ganska mycket ännu så det är relativt enkelt att umgås med honom. Den här veckan blir det fyra dagisdagar, dvs en mer än förra veckan, hoppas det börjar flyta på bra igen. På dagis går det ju bra men hemma när han kommer på att han har varit borta är det svårare.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more