Den nya vardagen

22.11.2015 kl. 12:47

Bloggen har blivit lite styvmoderligt behandlad nu under vistelsen i babybubblan. Sorppa!

Egentligen har väl inte vardagen riktigt kickat igång ännu, förra veckan hade vi tre dagisdagar och en dag då farföräldrarna hängde med Kisen. Ännu nästa vecka har vi bett om hjälp med dagishämtande eftersom jag ju egentligen inte får lyfta Kisen ännu. Trotsmonstret brukar oftast dyka upp vid dagishämtning eller förning så det är nog bäst så.

Fortfarande tycker jag att kejsarsnitt var det bästa av besluten men det är lite svårt att minnas att man inte ska överanstränga sig. T.ex magmusklerna använder jag jämnt när jag ska stiga upp. Nu gör det inte ens ont men jag borde undvika det ännu en stund framåt. 

Att ligga så här under filten och bara hänga tillsammans har varit min favorittid med lilla flickan. 

Jag levde så i förnekelsen att det skulle komma ett barn till eftersom jag var så förstenad i tanken på snittet att jag nog har varit lite förrundrad över att det har kommit ett litet liv till i våra liv.

Igår fick vi äntligen utforska bygget ordentligt. Plåttaket är på och något slags väggar också. Nästa stora beslut för oss är nyansen på målfärgen. Svårare än man skulle tro. Brädfodringen ska målas inomhus för att det ska vara vädertåligt så man kan inte alls skapa sig en bild. Gräddvitt / gräddgult hade vi tänkt men hur mörkt, hur mycket svart ska de vara och hur mycket gult?

Fyndade Baby cocoon till resvagnen på tori för en tredjedel av verkliga priset och är så nöjd! Det nya hårdare inlägget hade kanske varit lite mer praktiskt men aldrig i livet att jag hade betalat 260 euro för det. Den här nestet som man bara kan slänga i maskinen betalade jag 30 euro för och dess enda nackdel är att det inte har handtag.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more