Tösen är här!

05.11.2015 kl. 02:59

Kort ipad uppdatering från BB medan jag väntar på lite pain medz. Ja, nå nu bettydde ju faktiskt tystnaden att vi var och födde :) 

vi har varit försiktigt inställda till Datumet eftersom elektivt snitt inte alltid kan bli av på planerat datum om det kommer mer brådskande fall. Hörde faktiskt genom dörren imorse hur en stackare blev hemskickad till nästa morgon. Vad tacksam jag är att det inte drabbade oss!

Den här förlossningen ska faktiskt få en egen berättelse när vi kommer hem, så bra det gick. Allting var som natt och dag ovh jag gav faktiskt en full tia i vitsord! Sjukt. Igår var också en bra dag även om Tösen hade lite lägre blodsocker (en gång till och med superlågt, men det steg som tur). Idag har jag haft mer sjukt och haft en sämre dag, men fortfarande långt ifrån den hemska tiden efter förra förlossningen. 

Så nu ska jag ta mina medicinerc och vara en Duktig Mamma och sova medan babym sover!

Kommentarer (2)
Men herregud, grattis :) Kom in för att kolla hur det går och så är hon här redan! Väntar på förlossningsberättelsen. Sköt om er.
Mustikka05.11.15 kl. 10:58
Tack :) det gick nig snabbt sen när dagen väl var här!
05.11.15 13:45
Grattis! Roligt att det gick bra. :)
Melli06.11.15 kl. 14:43
Tack, det gjorde det :)
07.11.15 17:57

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more