Städdag

31.10.2015 kl. 13:36

Ännu i ett paket, men energinivån är mycket låg. Försöker förbereda mig på det kommande snittet men det är en balansgång mellan att läsa på tillräkligt och läsa på för mycket.

Till exempel läste jag idag att man får oxytocin också under kejsarsnitt och det var ju lite tråkigt, men bra att veta på förhand. Förra gången fick den stora oxytocindosen mina leder att bli så lösa att det var svårt att sköta babyn. Hoppas det den här gången inte behöver vara en så stor dos.

Jag har blivit väl omhändertagen och frisserad av min son, fått både kaffe och lunchstunder uppdukade hemma av snälla vänner och fina meddelanden. Veckan har alltså varit bra. Just nu känner jag lite blues igen men det är väl också en del av att det närmar sig...

Dessutom har jag så här på Allhelgona tänkt på farfar som gick bort i år och känt mig ledsen.

Nähäpp, nu ska jag gå och bädda i spjälsängen! Försöka tänka lite positivt.

Kommentarer (4)
Jag tycker det är så spännande när det är så nära nu
Karin01.11.15 kl. 13:27
Lite väl spännande :P men man kan säga att tiden har hittat på nya sätt att gå långsamt! Men jag börjar bli försiktigt optimistisk...
02.11.15 08:47
Meh, är det bara jag eller syns bara min halva kommentar? Skrev ju en lång radiramsa.. Jag älskar teknik som funkar
Karin02.11.15 kl. 11:35
Det är något problem med en ny text uppdatering, jag kan tex int alls skriva inlägg på mobilen. Om man sätter specialtecken kan den också klippa av... Sjukt frustrerande att int kunna mobilblogga i de här dagarna, va bra distrahering på BB förra gången!
Jooles 02.11.15 kl. 16:12
Jaa jaa måste sluta använda smileys då, haha. Jag skulle aldrig blogga om det inte gick att göra det från mobilen, så förstår att det är frustrerande. Vad månne jag skrev då? Jo lycka till, tror snittet kommer gå riktigt bra! För mig som var livrädd för det före var det verkligen en positiv upplevelse. Mitt bästa tips är att säga till genast som du mår ens lite illa så du får medicin, då går själva operationen nog smidigt :)
Karin03.11.15 kl. 13:16

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more