Denna dagen ett liv

22.10.2015 kl. 13:33

Det rullar på sådär långsamt, den här sista tiden. Har haft mitt sista rådgivningsbesök ifall inget annat sker. Gåendet är rätt ansträngande nu så mina dagar är ganska chill. Exempel på höggravid dag

03.00 Vakna till att den förstfödde faller ur vår säng eftersom han bökat sig till någon kant under natten. Trösta det otröstliga lilla knytet som inte förstår varför världen plötsligt bodyslammade honom mitt i natten (händer ungefär en gång i veckan)

03.15 gå n:te gången på toaletten, försök somna om, misslyckas och surfa lite på mobilen.

04.00 Somna om

07.00 vakna, tänd alla ljus och försök milt väcka den förstfödde så att han hinner morna sig innan det är dagisdags. Packa ryggsäcken full med kläder eftersom det är torrträning på dagis.

08.00 Vinka av killarna, äta frukost

08.30 Duscha eller bada (medan man ännu får). Hjälper extremt mycket att känna sig ren, fast jag hatar att tvätta håret.

09-11 stupa i säng på nytt

12-13 masa sig ut efter lunch, har kört avocadomacka med chevreaux den här veckan. Snabbt och kräver ingen fantasi. Dock färskt bröd, ergo tvungen att röra mig utanför hemmets väggar

14.00 Favorit i repris från förra graviditeten: Gilmore girls maraton. Alternativt annat program. Som att ta sig ut eller somna igen till Gilmore girls.

16:00 Hämta den förstfödde eller få honom levererad hem, lite beroende på hur väl nedre kroppen vill samarbeta

Mycket spännande, eller hur?

Idag blir det annorlunda kvällsprogram. Sonen ska sova över hos svärföräldrarna vilket betyder att Nicke och jag ska ta tag i chansen och gå på restaurang! På tumanhand! Senast det skedde var det i maj på vår bröllopsdag. Egentligen är vi nu bara opportunister och går på restaurang när vi kan, men tekniskt sätt är det faktiskt nästan exakt 10 år sedan vi bestämde att vi skulle göra ett försök och bli ett par. I ca en månad försökte vi för tio år sen ignorera kemin mellan oss, till slut var det bara att inse att vi fick göra ett försök. Fast hade nån sagt till mig att om tio år bor du i förorten (lämna Tölö, aldrig!) och väntar ditt andra barn så hade jag skrattat rått.

Qué sera, sera liksom.

Kommentarer (1)
Oj så spännande, det närmar ju sig på riktigt nu för dig! Gud så skönt va :D Bara lite avundsjuk här, hah.
Karin22.10.15 kl. 15:13
Haha, fast fick lite extra mycket foglossning idag så att tiden säkert ska mycket långsamt :D guuuud så frustrerande!
22.10.15 20:11

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more