Små glädjeämnen

19.10.2015 kl. 13:56

Karin tipsade på Instagram för en tid sen ren om stödstrumpor hon beställt på nätet. Mina hade jag ren lyckats få hål i men av nån anledning var jag slö med att skaffa nya fast jag vet att jag har anlag för åderbråck...

Förra veckan så bestämde jag mig ändå för att göra slag i saken och beställde från tukisukat-shop två par. Veckoslutet gjorde att de kom idag så i princip på tre dagar, från klick till postlådan.

Ignorera att vår matta borde dammsugas...

Man är nog ganska gravid och trött när man blir så här glad över ett par strumpor. Det känns jätte skönt på trötta ben. Tror nog att det kan vara helt bra att ha några par till också i allmänhet. De här gjorda för vardagsbruk,

Det känns nästan som lugn massage och jag inbillar mig att blodet svischar jätte effektivt tillbaka upp till hjärtat. Jee jee.

Kommentarer (1)
Vilken rolig bild! Finns det också på Instagram så att man kan gilla? :) Jag önskar dig en bra fortsatt graviditet!
Katariina /Tukisukat-shop.com28.10.15 kl. 16:54
Tack :) det är bra strumpor. Jag finns på instagram men min profil är sluten.
31.10.15 13:34

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more