Fortsättningen

19.10.2015 kl. 10:08

Det känns ju lite konstigt att ta och hoppa upp på blogghästen igen efter ett så blottande inlägg, men tack för alla fina kommentarer, det värmde verkligen!

Veckoslutet har jag spenderat mest med att sova, på lördag tog vi en sväng via gudotterns tre årskalas, med resultatet att foglossningen blev riktigt irriterad. Igår började jag vara rätt så färdig med den här graviditeten. Man märker att man är programmerad att börja önska ut ungen vid de här veckorna.

Igår gick jag omkring och nästan önskade att förlossningen skulle börja spontant, fast det ännu är några veckor till snittet kvar. En och en halv veckas flunssande har lett till att jag är rätt så uppsvullen och har gått upp ett par kilon (hoppas det är vätska som rinner ut...) och blivit beroende av nässpray. Nu får jag börja vänja mig av vid nässprayen för jag tror inte att jag är förkyld mer även om min näsa är jätte täppt.

MEN för att det inte ska vara en allt för gnällig blogg: idag ska vi och kolla på ett förslag till kök till nya stugan. Väldigt spännande! Vi skulle eg göra det förra veckan men representanten hade nån familjegrej som kom emellan. Huvudet snurrar av pinterestdrömmar, få se vad verkligheten blir!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more