En flunssig vecka

11.10.2015 kl. 13:19

Nånstans på onsdag kom gränsen emot, kroppen klarade inte längre av att sitta vid datorn och skriva gradu och när jag fattade beslutet att ta lite sabatt från den fick jag flunsa. Det kopplat med den nya ratata-uppdateringen som gjort att det inte går att blogga från androidtelefoner har lett till bloggkoma.

Tycker att det är höjden av orättvisa att vara både sjuk och gravid. Nu när jag en stund sitter vid datorn gar jag dessutom totalt glömt bort vad jag skulle blogga om... Better luck next time!

Kommentarer (1)
Hoppas flunsan går över! Vi har också en sjukling här som fått sin första öroninflammation och nätterna har varit lite jobbiga på grund av det. Men hon har fått medicin så det är lite bättre redan. Synd att du missade festen, det kom många och var lyckat!
Ida12.10.15 kl. 10:58
Bra att det var en lyckad fest, hoppas den lilla har blivit bättre ren!
14.10.15 10:44

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more