Kylan och spratelgubben

06.10.2015 kl. 10:04

Så är den här igen, kylan med sina krispiga morgnar. Vackert så det förslår men aningen krångligare när man får börja morgonen med en obligatorisk brottningsmatch med sin tvååring för att få på alla kläder.

Vårens skaloverall går ännu riktigt bra på men blir int klok på ifall vi ska skaffa ny vinterutstyrsel eller inte. Inhandlade två par höstskor till Kisen, ett par fyra euros länkkare som är på gränsen till för små som han älskar. De är så där passligt mjuka då nån annan slitit på dem först. Sen köpte vi "riktiga" höst skor också, Goretex skor av märket Superfit från den där ena budget sportbutiken. Vi kände oss som duktiga och ansvarsfulla föräldrar. Kisen hatar dem och stegar demonstrativt omkring i dem som om de var slalompjäxor.

Själv tog jag fram min vintergraviditetsrock som jag beställde över nätet när jag var gravid med Kisen. Den beställde jag våldsamt tidigt över nätet från Nya Zeeland för jag var skräckslagen inför den finska vintern efter att inte ha upplevt den på ett tag...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more