Spa-tips

28.09.2015 kl. 09:29

Hade sån enorm gradustress förra veckan att jag totalt glömde bort att blogga om något som hjälpte mot foglossning. Min kompis S bjöd mig till Falmingo "för att flyta" så medan barnen vårdades annanstans drog vi till Vanda på tumanhand. Tisdagförmiddag var perfekt tid att hänga på flamingo för där var knappt någon annan när vi kom direkt vid öppningsdags.

På k-18 sidan finns en varm pool som är grund där man bara kan slappna av och låta musklerna vila och en mineralpool som inte heller var speciellt kall. Den senare hade till och med musik under ytan så man kunde bara flyta omkring och lyssna på musik. Det fanns visst fem olika bastun  men vi körde på ångbastuna som inte krävde att man skulle krångla av och på simkläderna. Tisdagens dofter var nån sorts mangoblandning i den ena och rosmarin i den andra.

Rekommenderar för gravida och ogravida som vill slappna av lite. Har man studerandekort kommer man dessutom undan till halva priset tydligen! Enda minuset var att maten inte var sååå fantastisk och rätt dyr, men bättre än serena vad jag nu minns från mina flydda tonår.

Bild från Flamingos egen sida för åtm jag går inte på spa med mobilen.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more