Fortsatt foglossningsgnäll

27.09.2015 kl. 17:32
Idag gick halva dagen (och natten före det) till nya höjder foglossningssmärta och ligamentsmärta. Tror att en nerv hade blivit i kläm och det gjorde så ont att jag i ett skede bara låg och grät. Det var verkligen inte kul. Sen plötsligt släppte det lite, tror fullständigt att det var Murphys lag eftersom jag just hann fixa barnvakt och zonterapi...

Lite ont gör det nog ännu, så bortkastat är det inte. Lite googlande berättade också att det utsöndras hormoner som mjukar upp bäckenet och att det då är vanligt att nerver blir i kläm. Så välkommen till vecka 35 bara!

Kommentarer (2)
Åj, hoppas det var en engångsföreteelse! Här lids det också av foglossningssmärtor från h*lvetet. Gör livet surt då man int kan göra nästan nånting. Mitt liv begränsas till hemmet, dagis och butiken, allt inom 2 min promenad.
L27.09.15 kl. 18:22
I feel you, det är exakt vad min radie är! Jag tycker det är värre nu än första gången, är det samma för dig? Jag tänker INTE säga att du har ju int långt kvar (det får jag höra hela tiden), det är ganska lång tid ändå att inte kunna promenera ordentligt. Ser frammemot att kunna ta ordentliga promenader sen med vagnen (bara man får ta ut babyn i vintervädret)!
28.09.15 09:29
Jag hade tur och led inte av foglossning förra gången, men har läst att foglossningssmärtorna tenderar att bli värre (och börja tidigare) för varje graviditet. Idag utmanade jag ödet och gick på en liten shoppingrunda och visst känns det efteråt.
L28.09.15 kl. 21:59
det värsta för mig är att sitta och skriva, men det får jag nu bara bita ihop. Banne mig ska ha nån gradu att lämna in! Fast sen är det värre att gå när man suttit halva dagen, ska in till stan idag och ryser redan med tanke på hur veckoslutet blev efter en fredag på stan med C...
29.09.15 09:35

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 





Blogs I read:

Anna - Less or more