Trotspromenaderna är tillbaka

24.09.2015 kl. 10:10

I ett skede försökte jag ju gå hem efter dagis med trotsåringen men det lyckades inget vidare pga vilda kast på gatan. Då trotsade han bristen på vagn.

Nu går vi i god sämja till dagis och tittar på bilar och har det allmänt så okej som man kan ha när man måst gå nånstans på morgonen. På vägen hem är det just nu en helt annan femma.  Trotsbob vill åka spårvagn och jag vill bara hem och avsluta dagen. Han kastar dig åt höger och vänster och hojtar "den här vägen". När vi väl kommit förbi spårvagnsfällorna så ska han till butiken eller så vägrar han hålla handen när man ska gå över vägen...

Antagligen så trotsar han för att han har behövt vara på dagis och uppföra sig hela dagen så sen måste han få upplopp för sina rebelliska känslor. Men det är nog aningen jobbigt när de ska luftas mitt på en vältrafikerad allé. De snabba rycken är också obekväma för min klumpga gravida kroppshydda så vi får börja ta vagnen på eftermiddagarna helt enkelt.

En liten ligist på bus.

p.s. byxorna på bilden är HM:s storlek 86, blir inte klok på de storlekarna som finns just nu. På anrådan av Pomp de Lux försäljaren köpte jag 98:or till Kisen, de kom igår och de är megalomaniskt stora. Han kommer säkert att kunna använda dom nån gång om ett år kanske... Orkar inte skicka dom tillbaka eftersom de kommer att passa men det betyder att jag måste köpa ännu ett par byxor...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more