Nionde månaden

23.09.2015 kl. 11:28

Nionde graviditetsmånaden är inledd (graviditetsmånader räknar man ju 10 st för den oinvigde), vecka 34/40 för att vara exakt.

Fysiskt mår jag ganska bra nu eftersom jag har sluppit sitta långa tider medan min gradu behandlades och jag ändå inte kunde göra något på den. Det lär ändras nu för nu blir det lite att likt Don Quijote försöka få den fixad innan D-Day.

Psykiskt hänger det nog på en ganska skör tråd, det känns nästan övermäktigt att kejsarsnittet inte är fastslaget ännu så jag skickade ännu ett meddelande till rådgivningen ifall det skulle gå att påverka så att läkarbesöket skulle tidigareläggas. Vet inte om det går, men känner att jag skulle vela lägga det bakom mig och försöka tänka på babyn. Jag tänker mycket på min graviditet men vågar inte tänka på babyn just alls. Stackaren har inte ens namnförslag.

Ca 46 dagar enligt appen är  det kvar. Så åtminstone borde jag väl hinna beta av gradun innan dess? Tenterna får vänta till våren.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more