Saker jag inte förstår

20.09.2015 kl. 13:54

I början av sommaren plockade jag fram mina shorts för att fundera vilka jag skulle kunna ha under den här gravidsommaren. Det jag inte förstår är vad de ännu gör framm i sovrummet? Och ännu mindre varför jag bloggar om det för i stället för att plocka undan dom.

Jag tror jag bloggar om det för att inse att sommaren nu är över och gravid eller icke gravidshorts ska väck. Nu är det ute i universum så nu måste jag åtgärda det.

Hösten och höstgarderoben är här. Sonen har ärvt både min fascination av höstlöv och mitt enorma hat för dåliga strumpor. I mitt tycker är detta bevis för att hatet är genetiskt och inte mitt fel.

Sen förstår jag inte heller hur alla mina strumpor just nu verkar vara undermåliga. Korvar sig och är obekväma. I förra genomgången sparade jag en del strumpor att använda för skoputs, men nu ska de övriga väck! Nytt motto: aldrig mer dåliga strumpor :P

 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more