På andra sidan

18.09.2015 kl. 13:09

Igår var jag helt förstörd av trötthet av gradupressen och en massa annat som gjorde att min energi helt tog slut. Allt gick fel igår.

Idag är en ny dag bestämde jag. Vi gick efter bulla med Kisen, tog en promenad runt munkka (en av oss hoppades på spårvagnar och ville inte alls förstå konceptet strejk). Jag bestämde mig för att köpa hem en bukett när vi nu ska vara hemma helgen.

Hortensia, nejlika och några giftiga bär som jag får hålla koll på för Kisen tycker de är blåbär som bör ätas...

Det hade alla förutsättningar att bli mycket bättre, tills jag skulle laga lunch och märkte att vi inte sen heller hade några ägg hemma. Spenatplättar utan ägg blir inge bra. Kisen fick äta rester och jag fick ta bröd... En stund satt jag på köksgolvet, hormonell och sur på universum. Men vi tar nya tag ikväll, ska testa ett nytt hamburgarbröd av briochedeg (från bageriet, intresset att baka är ganska noll just nu).

Ungen var övertrött, fick raserianfall men somnade i alla fall. Nu ska jag betala räkningar och sen sy om lite den sär sittdynan som jag köpte på rea så att den ryms bättre i Donkeyn. Hoppeligen ett enkelt projekt som får mig att känna mig lite händig i alla fall (och att jag inte köpte en symaskin i onödan fast jag tar fram den endast vart tredje år...).

 

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more