Pomp de Lux

16.09.2015 kl. 08:33

I helgen var jag på mitt livs första Pomp de Lux "shoppingkalas". Tidpunkten var lite dålig för mig med tanke på att vi ren har hunnit skaffa en del höstkläder och det hade definitivt funnits bättre byxor, eller åtminstone mer i vår stil hos PDL.

Det blev med andra ord inte så mycket shoppat, men kanske lika så bra. Dessutom så satsar ju Pomp de Lux sååå mycket mer på flickkläder och deras storlekar börjar först från 80cm. Där fanns nog en del flickkläder som var i min smak så i framtiden kanske det blir mer shoppat.

Konceptet var dock inte helt min grej. Det som jag tyckte var super jobbigt  var att man inte kunde se alla kläder i alla storlekar. Jag förstår att de inte kan ha det så men det är nog jätte svårt att avgöra vilken storlek ett visst plagg kommer att vara när modellerna var olika. Minuspoäng får Pomp de Lux också för att det kommer både postkostnader och faktureringskostnader till priset (den här nybörjaren visste inte att man kunde ha tagit bankkoderna med...).

Köpte tröjan på bilden och ett par snyggare byxor till vinterns fester samt en långärmad tröja. Under själva tillställning tyckte jag att kläderna var så himla stora att vissa 80:or hade gått bra på Kisen vars aktuella storlek är ca 92. Fast idag konstaterade jag igen att barnet vuxit så mycket att jag nog kanske inte har helt koll på hur långa byxorna ska vara. (DÄRFÖR HADE DET HJÄLPT ATT FAKTISKT FÅ SE BYXORNA I STL 98, HÖRNI PdL!)

Nåja, bara att vänta och se.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more