Trollungen

14.09.2015 kl. 09:20

Under natten hade nån bytt den glada och beskedliga pojken till en riktig trollunge.  Trollungen vaknade vid gott humör, om än lite tidgigt. Vilket ledde till att han fick sin vilja igenom och fick se på lite metron från Ipadden. Meeen som det sig brukar på morgnar när trollungen hälsar på så åker metrona åt fel håll och vägrar stänga dörrarna på kommando. Sånt gör trollungen arg.

Så arg att han inte klarar av att vara solig mer utan bankar på ipaden i ett frenetiskt försök att få fram en mer lättskolad metro. Under tiden lagade jag kärleksfullt morgonmål åt barnet, förlåt trollungen, och mig själv. För husfredens skull fick ipadden komma med till frukostbordet den här morgonen för då brukar han äta bättre. Trollungen var inte med på noterna och kastade brödet i golvet. Jag varnade trollungen att om detta upprepades så skulle metrona åka på jäähy. Det upprepades och ipadden fick gå på siesta. Trollungen var otröstlig och grät  krokodiltårar resten av morgonen.

Sen försökte trollungen riva sönder HBL och fick sig en till förmaning. Då grät trollungen så det skvalade mot den elaka mammans bröst. Summasumarum var att trollungen fick ta sig till dagis med bara mjölk i magen då alla förslag till näring undanvisades. En dl mjölk, the true breakfast of Champions!

Resten av trollungsmorgonen försöker jag förtränga...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more