Million dollar smile

11.09.2015 kl. 13:31

Tidigare i veckan när jag var till tandläkaren så gick jag därifrån med morkkis för att jag kände att jag hade slarvat med min tandhygien eftersom jag fått ett nytt "början" på ett hål. Det var dessutom på ett problemområde som jag kände till men kanske inte helt orkat hålla på att putsa extra så här som rätt trött småbarnsmor.

Idag var jag till tandhygienisten på putsning och nu känns det lite bättre. Hon frågade t.ex. om jag blekt tänderna eller om jag naturligt hade så vita tänder så det kändes lite som revansch. Speciellt sen jag gått omkring och känt att mitt ökade kaffeintag gjort tänderna fulare. Fast främst härstammar det från tiden i USA. Amerikanerna har nog så onaturligt vita tänder att man känner sig som en slusk brevid dom. Fast deras tänder är ju ofta just onaturligt vita...

Jag tror att jag ska ta och köpa mera tandtråd och använda det flitigare men samtidigt också vara lite mild mot mig själv, jag har faktiskt kört två graviditeter inom två år med extra påfrestning på tänderna. Om de inte är så vita pga kaffe så är det okej, men borra det vill väl ingen.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more