Ny färgskala

10.09.2015 kl. 10:06

Igen med den här graviditeten så har jag blivit uppmanad av vårdpersonal att försöka tänka lite mer på själva babyn och positiva tankar kring den. I motsats till förlossningsrädslan alltså. Det kanske känns konstigt om man läser min blogg som ju handlar ganska mycket om graviditet just nu.

Men tankarna är nog centrerade i själva graviditeten. Babyn vågar jag inte tänka på så mycket. I alla fall inte utöver här i bloggen. Nånslags coping method antar jag. Nå igår köpte jag igen lite kläder och tvättade allt som jag hittills köpt.

Man kan säga att Tösen kommer att ha en lite annan färgskala än Kisen hade.

Färgskalan blev faktiskt lite annorlunda än jag själv hade trott, var troligen ännu mer allergisk för rosa än jag trodde. Några ljusröda plagg fick slinka med men mest finns det ljusrött i kombination med andra färger, som små prickar eller hjärtan. Prickar tycker jag är jätte sött.

Annars tycks jag fastna för mintgrönt, ljuslila och kombinationen rosa/grått. Sen finns det en hel blåvitt randigt som var Kisens gamla som jag ännu tycker att är gångbart. Men med tanke på hur sällan jag minns att jag hade kortärmade bodyn på honom så hade jag en hel massa sådana när jag gick igenom vad jag skulle spara och vad jag skulle sälja.

Det som jag saknar från utbudet är Seppälä Kids. De slutade tydligen med babykläder så allt som jag har samlat på mig nu är begangnade. Det är verkligen synd för de hade jätte söta tjejgrejer.

En annan sak som jag tillät mig göra igår var att köpa ett mjukdjur åt Lillasyster. Fast det gick lite åt skogen för Kisen hittade den i morse och blev fullkomligt kär. Alltså han föreställde till och med en röst åt Pingu. Han som helst sover med bilar och bussar och väldigt sällan bryr sig om  mjukdjur...

Jag fick den tillbaka när han skulle till dagis men det kan hända att vi får idka byteshandel. Jag borde nog ha tänkt på att pingviner är hans favorit men jag försökte bara hitta något lika mjukt som hans Bamse.

Här en helt färsk Kis, just hemma från BB nedbäddad i mammalådan med sin pinfärska Bamse. Då såg jag bara "bebis" nu ser jag lite mer mini-nicke som alla dillade om då.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more