Myllypuro madness

08.09.2015 kl. 10:13

Fick glädjen att köra till Kvarnbäck för tandläkartid klockan åtta på morgonen. Vanligtvis är jag helt ok med att gå till tandläkaren eftersom jag brukar ta hand om mina tänder men klockan åtta på ringvägen är inte helt min favoritsyssla.

När jag börja köra bil så hände det att folk fråga mig hur jag vågar köra i stan. Det hade nu aldrig fallit mig in att man skulle vara rädd för det, hemskt mycket alternativ fanns ju inte om man bodde i främre tölö och tänkte sig använda bil ibland. Helsingfors är ju inte Manhattan om man säger så. Där var jag helt glad att det var Nicke som körde, men nog körde jag helt glatt i DC. Vanligtvis händer det ju inget värre än att man måst ta en runda till om man missar ett avtag. T.ex. för att man har hyrt en Mini och alla andra kör SUV och inte märker att man försöker byta fil...

Nå ja, men oberoende så tycker jag det är mer störande att köra på Ringvägarna än inne i centrum. Det tog 20 minuter ena vägen och 40 minuter tillbaka. Dessutom så visade sig att jag har ett aktivt hål! Det har inte hänt mig sen lågstadiet typ. Måste vara graviditeten och den ökade kaffekonsumtionen sen Kisens födsel. Nu får jag bara ta och börja använda tandtråd bättre... Inga ursäkter och så hoppas jag att det här hålet avstannar snällt.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more