Wake me up when september ends

31.08.2015 kl. 09:56

Jaha, så har vi sista september augusti. Det betyder att jag har två kalendermånader graviditet kvar åtminstone och jag är så obeskrivligt trött på mängden obekvämthet att jag inte hittar nån humor i det överhuvudtaget. Ligger jag eller sitter jag i vissa ställningar så är det relativt neutralt men igår fick jag ligga i sängen största delen av dagen p.g.a. muskelkramper och sjuk trötthet. Fick kämpa mot kvällen för att hålla mig vaken så att jag skulle sova på natten.

Jag valde ändå att föra sonen till dagis (i motsats till att Nicke skulle ha fört) och det var fel val. Det gick nog runt i huvudet och varje gatukant eller annat som jag måste skuffa vagnen över skar i magen. GNÄLL GNÄLL.

Fucking 8-9 veckor kvar av det här, jag blir tokig av mindre. Sen tänker jag hur stor procentuell del av Kisens liv jag har varit en gnällig mamma som man inte får hoppa på och det gör mig också ledsen.

Höst skriker Allén och höst sa också temperaturen ute. Höst skriker uni åt mig. Jag är glad att jag ännu studerar full tid och att regeringens begränsning av subjektiv dagvård inte ännu drabbar oss så att Kisen får vara ute i hösten. Istället för att vara inne och inte kunna springa av sig. Men får se nu hur det går med mina tenter med den här farten...  Jag är nog inte byggd för att vara gravid.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more