Same old, same old

26.08.2015 kl. 10:08

Här har det inte hänt så hemskt mycket. Har hämtat min tentbok om kattmassaker, köpt frukt från torget (finska äppel och plommon finns nu åtminstone på salutorget) och blivit riktigt jävla otålig med den här graviditeten. Det är som om jag skulle ha två BF, det verkliga och nästa besök på bb. Båda känns som halva evigheter.

Vilket gör att jag har dragit i en till växel av obekvämthet. Krockar med magen, magen är obekväm när jag ska sova osv. Klagar verkligen inte på att barnet är aktivt i magen men det är ju lite ansträngande efter sjuttioelfte slaget mot urinblåsan.

Försöker boa via nätet istället. Den här sittdynan kostar t.ex. 19 euro så den hade jag gärna köpt.

Tyvärr var jag i valet och kvalet för länge så den han sälja slut, valde en annan reaprodukt istället.

Inte alls en lika praktisk färg... Snart börjar ändå klottsäsongen när man ska hämta på dagis så det kan vara bra att ha skydd i båda vagnarna. För 19 euro så stör det kanske inte så mycket om passformen inte är perfekt? (famous last words)

Dessutom klickade jag hem en ny badtermometer eftersom vi lyckades slå sönder mammalådans och jag känner att jag som gärna badar i supervarmt vatten är dålig på att avgöra rätt temperatur. Måst förresten leta reda på alla delar till babybadkaret, somt är på lande i bastun och såmt har försvunnit i något hål. Samma hål verkar ha slukat babylarmets laddare och alla strumpor i storlek mini...

Edit: Ups, glömde skriva varifrån dynorna var, tack Anna :D De är från Jollyroom. Enligt barnvagnsbloggarna (eh jag vet, har ett problem) så är de inte helt optimala då de saknar fästen uppe, men för 19 euro så orkar åtminstone jag ta fram sylådan om det visar sig vara ett problem.

Kommentarer (1)
Men hallå - var finns de där fina dynorna?
Anna26.08.15 kl. 20:47
Ah, det skrev jag ju dumt inte. Jollyroom.fi :)
27.08.15 10:15

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more