Besök på hjärntvättningsklinken

24.08.2015 kl. 14:56

Så kändes dagens besök på barnmorskeinstitutet. Känner mig helt matt efter läkarbesöket som var kontrollbesöket i vecka 30. Mina förhoppningar om att få ett snittdatum fastställt grusades på ca 30 sekunder och trots att läkaren kände sig tvungen att med jämna mellanrum försäkra mig om att jag inte var tvungen att föda nedre vägen så var det nog en häftig och kraftig dos propaganda.

Hur många gånger jag berättade att tanken på snitt är det enda som fått mig att lugna ner mig den senaste månaden så gav läkaren inte upp. Dessutom fick jag helt motsatta råd nu än förra gången från barnmorskan... Jag säger att det är en hjärntvättning eftersom jag alltid i ca en timme efter besöken känner mig lite mera bekväm med en igångsättning men det försvinner ju mera avstånd det blir mellan mig och barnmorskeinstitutet. Får se nu var vi landar på sista besöket om  ca 6 veckor. Jag som ren hann hoppas på att aldrig behöva sätta min fot på barnmorskeinstitutet igen.

Det verkar som om läkaren verkade tro att jag tycker att det skulle vara roligt med ett kejsarsnitt eller helt obevandrad i de olika alternativen. Det har tydligen ingen skillnad vad vårdpersonalen skriver för meddelande till varandra då de ändå inte läser vad den föregående personen har skrivit...

Nu ska jag försöka sova en stund. Postitivt är åtminstone att flickan mår bra, väger ca 1,2 kg och ligger med huvudet neråt. Vi fick se jätte fina ultra bilder på henne men tyvärr blir de inte så bra kvalitet på papperskopiorna.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more