En fredagslista

21.08.2015 kl. 08:08

... som jag stal av Peppe, som stulit den av nån annan.

Vad behöver du mest just nu?
En tidsmaskin? En fet kroppsdyna till, borde ha stulit den från Spa igår. Sover med en armé av dynor omkring mig, noga utplacerade för att försöka stöda min lekamen.

Vad tror folk om dig?
Jag vet inte? Jag försöker aktivt att inte fokusera så mycket på vad andra människor tänker om mig. Alltså jag vill ju gärna komma överens med folk, men man blir prillig om man låter för många människor krypa in under ens hud.

Vad får du oftast komplimanger för?
Min son och han är ju förstås värd alla komplimanger. Jag är jätte dålig på att hantera/ märka komplimanger

Brukar du skratta för dig själv?
Mjo, det händer nog.


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Glömde mitt busskort idag så det är en lång radiramsa från HRT.

Nästa mål i ditt liv?
Få min gradu färdig. Förutsätter dock att jag börjar göra något åt saken och det är ju lite småjobbigt.

Hur svarar du i mobilen?
Hej?

Antal timmar sömn inatt? 
Hmm. 6-8 h med diverse obekväma svängningar och kisspauser...

Brukar du komma i tid?
Till jobb och sånt nog, i övrigt så är jag tidsoptimist, det är lite som alkoholism, det är liksom inget jag väljer att bli försenad men det händer att jag "faller av vagnen" titt som tätt.

När mår du bra?
Usch vilken prettofråga. Det finns så många nivåer av att må bra, t.ex. en sak att åstadkomma något och en helt annan sak att lägga sig på soffan med sjuttioelva kuddar och känna att gravitationen slutat bråka med en. I vältempterarat vatten kanske? Kunde flytta in i folkhälsans pool för återstoden av graviditeten.

Vanligaste färgen på dina kläder?
Blå i olika nyanser.

Favoritdryck på morgonen?
Vatten direkt när jag vaknat och sen en latte/ capucciono. Helst tillverkad av Nicke för det betyder att han är hemma.

När brukar du oftast gå och lägga dig? 
Hmm. Jag är nattuggla och skulle kunna lägga mig jätte sent, men då min son brukar vakna mellan 06-07 så är jag tvungen att lägga mig senast 23 för annars gör hela universum ont.

Är du blyg?
Jag låtsas att jag inte är det, fake it 'til you make it. Jag är nog ganska extrovert egentligen men det är inte alltid så skönt...

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Åtminstone på attraktion vid första ögonkastet. Det är snart tio år sen Nicke och jag träffades och direkt när jag såg honom i Koffparken så kände jag att jag behövde gå med i samma grupp som han. Det var inget jag aktivt var ute efter eftersom jag inte var singel men det fanns direkt en koppling som inte släppte taget. Att det var kärlek så fick väl mogna fram lite, sånt tänker man kanske inte genast på när man är 18 år och iklädd sopsäck (gulisorientering, inte fashion statement).

Typ vår första alpsmeester? Tror vi är 21 och 19 på bilden möjligtvis, den tiden när man kunde spontanåka iväg för att skida i en vecka. Av påsarna under ögonen att döma så har det visst varit pubcrawl kvällen före...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more