Mother to be- behandling

20.08.2015 kl. 11:57

Till morsdagsgåva fick jag mother to be- behandlingen på Kämp Spa och den gick jag på igår. Under den här och förra graviditeten har jag nu gått på tre olika sorters graviditetsbehandlingar. Kämp Spa:s var definitivt den mest lyxiga av de alla tre.

Man kan komma tidigare till Spat och använda deras bastuavdelning, vilket jag gjorde. Jag testade den "italienska" ångbastun med eukalyptus och det var riktigt fräscht.

Själva behandlingen var en kombination massage och ansiktsbehandling. Man kan lite skräddarsy och välja antingen mer massage eller mer behandling. Jag valde mer massage, men jag tror att jag skulle rekommendera att ta mer ansiktsbehandling. Det var åtminstone mer speciellt för mig som sällan (kanske aldrig? minns inte) har gått på ansiktsbehandling. Jag tyckte det var jätte intressant att hon analyserade min hud, mitt "problem" visste jag ju om, dvs torr hud. Att jag slarvat lite väl mycket med hudkräm kom dock fram eftersom vissa partier var "uttorkade"... Så nu ska jag försöka bättra mig på den fronten.Inga solskador hade jag i alla fall så allt solkräms kletande har i alla fall betalat sig tillbaka.

Kämp Spa går man nog till för känslan, jag är van med lite mer kliniska, effektiva behandlingar men tror att hela avslappningsbiten med olika lounger och bänkar etc. var minst lika viktigt. Men om inte vattengympan idag löser upp min höftvärk så får jag nog vackert vagga vidare till osteopaten...

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more