skitdag

09.08.2015 kl. 20:34

Välkommen till gnällbloggen. Idag var en riktig skitdag. Speciellt sur är jag eftersom det var kalas som jag hade sett framemot och jag mådde bara dåligt och var osocial fast mina allra bästa vänner var samlade i en solig trädgård.

Det är dessutom tre månader kvar och jag har ont. Mer ont än obekvämt. Jag har varit jätte hormonell idag, gråtit ganska mycket. Bestämt mig för syskonvagn och plockat ner små blå kläder. Gråtit lite mer över små blåa shorts som inte kommer att användas av tvåan. Eftersom hon /hen föds i november och inte är storlek 56 nästa sommar. Insett att det är ologiskt, men ändå gråtit lite till över det.

Det är något vemodigt att plocka fram små kortärmade pikéskjortor som man med kärlek klädde sin son i en sommar för två år sen. Vinterdotter blir bra det också, men det förstår inte ett hormonellt hjärta.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 6 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more