vecka 28

09.08.2015 kl. 14:44
Min graviditetsapp varnar mig för att veckorna 28-32 kommer att betyda växtspurt f för babyn och obekvämhet för mig. Jag bara "tack, för det är så in i norden bekvämt just nu". ( I ärlighetens namn mådde jag jätte gott igår, idag har det dock varit så obekvämt och hemskt att det inte är klokt).
Kommentarer (1)
Hear hear! Jag är nu i vecka 34 och det har redan en tid känts obekvämt... Läste igenom dina graviditetslistor och tänkte då att "wau, det tycks ju gå jätte fint!". För egen del kan jag säg att den sista tredjedelen har varit helt annorlunda än de två första. Känns trångt och tungt och alla möjliga besvär gör sig påminda. En två timmars tupplur dagligen sku göra susen!
L09.08.15 kl. 21:41
Njo, de svängde mitt de värre med buller och bång efter förra listan. Just nu känns det inte hemskt mysigt alls. Mvh på väg till apoteket efter stora mängder panadol!
10.08.15 14:49

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more