Organisera mera

05.08.2015 kl. 19:40

Idag så satt jag ändå motvilligt vid datorn medan solen gassade där ute. Det var en riktig känslo berg- och dalbana idag. Först hade jag ingen som helst lust att göra på min gradu men gjorde ändå motvilligt en graf. Sen hittade jag sex sidor ok text som jag glömt att jag skrivit. Det går till och med att använda!

Sen blev det mer mulet när FPA beslutet damp ner i brevlådan och jag insåg att jag hade fyllt i blanketten fel av okunskap. Det höll på att bli en ganska dyr miss men så tog jag till den sista organiseringsenergin och ringde FPA samma dag för att höra om mina alternativ. Istället för att vaka halva natten och grubbla och vägra ta tag i det så blev det antagligen uträtt ren idag! Eller jag måste vänta på ett nytt beslut men det torde bli bättre.

I stället för att gissa hur mycket studiepoäng jag ännu måste avlägga så räknade jag i stället ut det. Och vert de skulle placeras, revolutionerande sätt att studera, att ha koll istället för att kallsvettas. Vem hade trott?

Socker på bottnet var att moderskapsunderstödets utbetalningsdag är i morgon och jag lyfte färdigt ut pengarna så att jag med gott samvete kan reashoppa. Nu blev det så nästan överdos av präktighet, som tur balanserade jag upp det med att endast producera ett stycke ny text! Nån måtta ska det vara på det hela.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more