Trehjulingen

05.08.2015 kl. 09:38

En bekant bjöd ut sin sons gamla trehjuling på FB och jag råkade få syn på det i rätt tid. Vi köpte i våras en sparkcykel åt Kisen men trots att vi rådfrågade personalen så blev det en alldeles för stor cykel. Intresset att cykla med den har varit rätt svalt, några staplande turer har han ändå tagit och jag tycker att hans balans blir bättre och bättre.

Vi har en trehjuling till låns hos mommo och den älskar han. Därför tänkte jag att vi gärna kunde ta en till lande när den nu var gratis. Vi plockade upp den igår och den är världens tuffaste trehjuling som till och med har en paketvagn. Perfekt för en fordonstokig tvååring med andra ord!

Han cyklade hela vägen hem, ca 1 km och talade sen om cykeln hela kvällen. 

På fredagen ska vi igen hänga på tumanhand med Kisen, min ork att hinna efter en tvååring är rätt begränsad då bara gående är krävande så vi sparar cykeln tills dess så borde vi ha underhållning för en god stund!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more