Snart vardag...

27.07.2015 kl. 14:45

... men inte helt ännu. Igår började jag fundera över när min gradukurs igen sparkar igång och funderade om jag skulle vara tvungen att logga in till weboodi och kontrollera det. Orkade inte helt ännu igår men tog mig i kragen idag. I början av september blev resultatet. Samtidigt anmälde jag mig till uni för hoppeligen sista terminen. Den lilla detaljen höll jag på att glömma...

På samma gång var jag aktiv och anmälde mig till graviditetsvattengymnastik. Den börjar ren i mitten av augusti om jag ryms med. I augusti är Kisen tillbaka på dagis så då ska jag nog köra hårt med gradun och sen ska jag tenta bort mina kurser. Det är åtminstone målet! Det är bara juli och känns som om hösten tränger på ren nu. Otroligt så sommaren försvann utan att någonsin riktigt komma fram. Nu kanske nån tycker att jag är lite väl pessimistisk, men sanningen är att jag måste skriva gradun i augusti  så jag har i princip bara den här veckan "semester" kvar och det ser sannerligen grått ut. Kan räkna på en hand de dagar jag tyckt att det skulle vara värt att ta sig ett svalkande dopp. Inte precis uppmuntrande statistik hittills!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more