Preggokroppen

22.07.2015 kl. 10:48

Sjunde graviditetsmånaden körde igång nu, vecka 25 och 60,7 procent passerat. Med risk för att låta som en papegoja vill jag åter igen påpeka hur LÅNGSAMT den här jäkla graviditeten har gått. Det kan bero på att jag mådde mer illa i början den här gången, fast i övrigt är jag nog mer bekväm i min gravida kropp hittills. På ett fysiskt plan alltså.

Det beror säkert mest på att jag har aktivt försökt minimera viktökningen den här gången. Ligger just nu på +2-3 kg mot +6 kg ungefär vid samma veckor förra gången. Det känns bra att ännu kunna använda ringar och sånt.

Huden på magen är i betydligt bättre skick än förra gången. Dels har jag skrubbat huden nogrannare (inte oftare för det gjorde jag nog förra gången ganska ofta också), dels så har ju nog viktökningen skillnad i det här fallet också. Sen hjälper det ju också att jag gillar LCC oljan jag skrev om tidigare och minns att smörja den oftare.

Får se hur det känns om en eller två månader, speciellt sen i oktober-november kan jag tänka att det inte är lika rosigt mera :P

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more