B&B stuginspiration

15.07.2015 kl. 12:57

På vägen hem från skärgården övernattade vi på fastaåland, närmare bestämt på Björnhuvud i Eckerö på B&B Björnhufvud. Jag antar att huvudbyggnaden är originalhuset och där vi övernattade var en mycket skickligt gjord tillbyggnad. Hela stället fungerade bra som inspiration för vårt stundande stugbygge som alldeles strax ska kicka igång.

Övre våningen i Orangeriet där vi sov. Jag gillade (föga överraskande) det gråa plankgolvet med matchande gråa lister och träpanelrna i taket. Träpanelerna på väggen var här liggande, just nu lutar jag mot stående panel på väggarna.

Huvudbyggnadens väggar var stående blågrå träpanel. Vårt hus kommer mestadels att ha vita väggar men kanske en vägg kunde ha en sån här vacker blå ton?

I övrigt fick vi äntligen ringt några samtal för husbygget som blev uppskjutet på grund av allt spyende förra veckan. Alla beslut ger lite ångest, väntar att vi ska ha kommit lite längre så att det inte är så mycket att fundera kring hela tiden.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more