illamående

06.07.2015 kl. 15:35
Igår mådde jag ungefär så gott som det går att må i andra trimestern. Today not so much. Kisen har varit magsjuk i några dagar och idag spydde jag upp mitt morgonmål. Med tanke på att jag är gravid så är det kanske inte så konstigt, förutom att jag *aldrig* spyr. Eller jag spyr som jag drar en karatefylla men tex under hela första trimestern kändes det mest som om jag borde spy hela tiden, men jag spydde inte för det. Så det där med att spy så häftigt att man står på knä i dikesgränen med spyor som kommer ut från näsa och mun är inget jag är van med. Jag har ändå svårt att avgöra om våra symptom är relaterade. Det hjälper inte att mannen gått och fått mansympatisjuka... Under en dag till avfärd
Kommentarer (1)
Jag spydde alltid nu och då genom hela graviditeten. Min teori är att bebin sparkade på någon nerv eller inälvor eller dylikt som orsakade illamående och plötsliga spyattacker, för mina spyttisar har också kommit helt out of the blue!
Hanna04.08.15 kl. 22:03
hmm, spännande. Har nog känt mig betydligt mer spyfärdig den här gången...fyyy
05.08.15 11:55

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more