En låda babykläder

02.07.2015 kl. 14:19

Håller på att packa inför en skärgårdsresa och snubblade över en låda babykläder i skåpet. Känns lite vemodigt att i framtiden när Kisen växer ut ur ett plagg så är det bara att reflektera om tvåan verkligen kommer att behöva det plagget och i annat fall låta det vandra vidare på sätt eller annat.

Hittills har jag sparat allt, men å andra sidan så kommer det att vara skönt att inte ha överlopps i skåpen. Spara något extra fint plagg och resten säljes eller doneras.

Några av Kisens allra första inskaffade plagg. I princip neutrala...

Om några veckor ska vi väl besluta om vi tar mammalådan eller inte den här gången.Årets känns nog lite väl pojkig för mig. Synd att dom int skickar pengarna typ med check eller något annat för så mycket pengar som det går på sommaren så tror jag att 140 euro bara sku säga blip på mitt konto...

År 2015 mammalåda. Halaren är förbättrad modell från den Kisen fick, men den kommer ju att vara kilometervis för stor i november...

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more