Back home, back in cyber space

23.06.2015 kl. 14:21

Nu är flirten med Gotland över, ska nog skriv ett ordentligt Gotlandsinlägg sen men kan börja med att höja det till skyarna som barnfamiljs resemål. Perfekt storlek på ön, mycket för en barnfamilj att göra och så praktiskt med svenskarnas inställning till barn och överlag det att det talades svenska gjorde det till en så skön semester för mig.

Förutom det där med att telefonen sa upp kontraktet. Men det är nu så tillvida åtgärdat att jag köpte en ny telefon på rean idag. Hade nästan tänkt springa ut och skaffa mig en telelfon i Sverige men som tur höll jag ut. Berodde inte så mycket på mitt fina oexisterande tålamod som på att jag hade fel sorts sim-kort för de nya telefonerna... Int nog med att telefonen jag tänkt mig var dyrare i Sverige men dessutom kom den på rea i Finland så där sparade jag lätt 200 euro! På köpet fick jag påtvingat lite semester från telefonen och det var också skönt. Enda minuset (förutom extra kostnader som nog är stort minus) är nu att jag får tillbringa en massa tid med att konfa telefonen så den uppför sig som jag vill.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more