Dripp, dropp

15.06.2015 kl. 09:21

Regnet det bara fullkomligt öste ner under hela festen igår, men utöver det är jag riktigt nöjd med tvåårskalaset! Nästa år kommer vi att kunna fira i vårt eget hus och det kommer att vara fantastiskt det med, hoppas jag. Fast även då hoppas vi väl att vi kan vara ute.

Serveringen var det inget fel på fast jag säger det själv. Egentligen är det bara smörgåstårtan (my first ever!) som jag lagat själv, mamma bakade Sachertårta som hon är bäst i världen på att baka och Helleke bakade bullar som folk blev helt galna i och slängde i sig 3 stycken minst.

De där glassmarshmallowsen hittade jag på Delikatessen på erbjudande och de var så söta att jag måste köpa dem. Men hutlöst dyra var det och i mitt tycke smakade de riktigt förbannat illa, bara 100% socker. Men barnen åt av dem glatt.

Nu har vi landat tillbaka i vardagen med halsont och gradudeadlines. Den här veckan ska jag försöka kämpa sista processkapitlet. Jag inser att jag inte kommer att hinna skriva klart det innan sonens dagis tar slut men jag tror det går bra ändå.

Kommentarer (0)
Skriv siffran 9 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more