Tvååringen och kalaset

11.06.2015 kl. 10:27

På veckoslutet blir han två, vår lilla pojke. Han har ju ännu ingen aning om vad födelsedag betyder så det är väl främst jag som är uppspelt över den fina dagen han kommer att ha. Vi firar med kalas på den riktiga dagen, just nu utlovas 16 och regn, men hoppas verkligen att det inte regnar!

Jag var alltid så avundsjuk på min bror som hade en fin sommarfest i augusti. Hans födelsedagar/ fester var alltid bättre än mina. Kisen får hoppeligen fina födelsedagsminnen, sen får vi försöka se till att nummer två får minst lika fina. Hen har ändå lite längre avstånd till julen...

Hur som helst, har köpt presenter åt barnet idag. Igår svängde jag via Tiger för festkrafs och nu är det bara att hoppas att vädret håller sträck så vi kan vara ute. Barnkalas är något som stressar mig i framtiden, att alla ska få vara med etc. Snart blir det väl också att ordna barnkalas åt Kisen, men än så länge får han nöja sig med släkten.

 

Kommentarer (0)
Skriv siffran 1 med bokstäver:

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more