Tillbaka vid svarven

26.05.2015 kl. 09:37

Den här veckan ska jag minsann skärpa mig med gradun och inte bara skriva om att jag ska skärpa mig med gradun. Förra veckan var tung med några dagar ensamt ansvar över sonen. Herre gud så tungt det är att sköta all ruljans ensam. Våldgästade sonens guföräldrar andra kvällen för lite vuxet sällskap och gratis underhållning av barnet.

Nu försöker jag nappa tag i graduskrivandet men grannens hund har skällt i ett i en halvtimme och jag håller på att drivas till vansinne. Det är nån nära grannes hund men är jätte dålig på att bedömma varifrån det kommer. Det skär igenom märg och skäl.*

 

*till slut vrålade jag "shut up" men det hade ingen inverkan. "Håll käften" fungerade i fem minuter... Nu ska jag försöka dränka ljudet i Eva Dahlgren fast jag hatar att skriva till musik.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more