Skitmorgon

21.05.2015 kl. 10:43

Vaknade nog helt på fel sida idag, vet inte ens riktigt när allt började gå snett. Fick till och med morgonmål i ungen (ingen mjölk dock) men allt var liksom lite fel. Sen plötsligt kom jag på att de skulle ha nån sabla konsert på dagis och att man måste vara i tid idag på dagis så det blev bara en enda röra... Kastade på någo kläder på ungen men förstås lovade de ju både regn och sol tills idag så hur man än klär på ungen är han antingen för blöt eller för varm.

Tänkte att jag åtminstone hade tur när raksagänget lyste med sin frånvaro i bageriet så jag rymdes och dricka kaffe där för en gångs skull. Hann knappt tänka tanken så kom de instuvandes och rubbade mina cirklar. Nu sitter jag här hemma och är arg. Så där att man vet att resten av dagen också kommer att fortsätta vara skit. äh.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more