Zaras graviditetskläder och magfetisch

18.05.2015 kl. 21:16

J tipsade mig om att Zara kommit ut med nya graviditetskläder och det säger jag hurra åt eftersom ju mer utbud desto bättre. Det finns ändå ett litet MEN, varför tycker Zara att man skulle vela gå omkring och vädra magen stup i kvarten? Nästan alla outfits på sidan har bar mage och förutom att det estetiskt skulle få min omvärld att gråta om jag gick omkring så, så  undrar jag om andra preggon vill gå omkring så där?

Jag vill åtminstone gärna ha preggounderkläder som går ända upp till lappland och håller magen varm och skyddad. Dessutom är min mage fortfarande randig och ful från förra graviditeten och inte så här photoshoppat slät.

Här står jag och vädrar magen i äkta Blondinbella stil.(förutom att den goda BB ändå inte gick med magen bar på stan)

Jeansen ser snygga ut, kanske skönt på sommaren att slippa tubmodellen över magen? Hittills har jag föredragit modellen över magen men kan tro att det blir hett på sommaren.

Kommentarer (3)
Jag vill tipsa om det engelska klädmärket Boden, om du inte redan känner till det. De har ljuvliga kläder för alla i familjen, och har fina gravidkläder också. Inte de billigaste, men håller god kvalitet. Jag hade t ex en gravidsimppare därifrån, som var super! Det lönar sig att hålla koll efter deras reor, de har titt som tätt erbjudanden också. boden.co.uk
Jessica19.05.15 kl. 08:45
Nice, det är en ny bekantskap, ska kolla in!
19.05.15 11:24
Åh herregud. Så skulle jag aldrig klä mig. Stora delar av graviditeten är ju mer bulladegs-mage än perfekt-rund mage.
Cat19.05.15 kl. 09:25
Indeed och även om man sku ha en perfekt rund mage så tror jag att man int sku vela blotta den så där. Mig kom nu ingen och klappade på magen förra gången men klädd så där så är väl risken liite större...
19.05.15 11:25
Alltså allvarligt, ingen preggo kan väl vilja gå med magen framme?! Jag hade ett par såna där byxor med låg mudd nu senast och de var skönast i början. Jag måste ha gravidbyxor tidigt men innan magen börjar vara stor så är den där långa mudden bara knölig och passar inte alls tycker jag. Och som du sa också skönt på sommaren :)
Karin19.05.15 kl. 20:31
Förstår int helt vad de tänkte där... Ang. graviditetskläder så finns det så lite framme i butikerna nu för tiden också, därför har jag inte testa de där låga byxorna men har sett att t.ex. mamalicious också marknadsför dem som post partum byxor, det verkar smart!
21.05.15 09:47

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more