Not so teeny weeny bikini

18.05.2015 kl. 14:25

Jag har ju lovat mig själv att simma en del på simstadion innan dagis stänger och eftersom min vanliga simdräkt håller på att murkan i små bitar så passade jag redan på att beställa hem en graviditetssimdräkt. De i butikerna var mest hela simdräkter i svart och inte tillräkligt generösa i bringan om man säger så.

Googlade runt och fastnade sedan för den här på Asos.

Klickade hem den förra veckan och den kom ren idag i postlådan. Perfekt! Nu är det bara att vänta på varmare väder.

Storleken var ändå rätt intressant. Valde att beställa en storlek större topp för att allt skulle få plats men valde undredel i mindre storlek så att det inte skulle hänga i häcken. Men ändå var toppen perfekt storlek, vilket är lite oroväckande för slutet av sommaren men vi hoppas det tänjer tillräkligt för magen. Medan undredelen var snudd på lite förstor. Fattar inte helt vad som hände där inte...

Som tur kan man justera storleken lite med de där bandena vid sidan så tror att jag är för lat för att börja ändra på något. Gillar färg och modell skarpt och super mycket plus för den snabba leveransen direkt i postlådan! (obs. inte betalt inlägg, bara glad för bra graviditetsplagg).

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more