En rätt så tung helg

17.05.2015 kl. 21:00

Det var skönt med vackert väder och en extra familje dag på Kristiflygare, men annars var det en ledighet som var ganska tungt. På fredagen hade vi världens trotsigaste nästan tvåring. Nicke var på jobb och vi försökte njuta på tumanhand med pojken av vårvädret. Tyvärr var vi av mycket olik åsikt. När trotsen kom på för hårt borde jag ha kunnat bära bort pojken men det blev lite för mycket för min otränade mage som ju nu börjar ha en liten extra tyngd. När jag väl fått uppbaxat den protesterande ungen så tappade han stövlarna en och en. Suck och stön.

Samma dag nåddes vi också av ett sorgebud att en av våra vänner hade förolyckats i en tragisk olycka och vi har varit rätt chockade sen dess. Vi umgicks rätt mycket som tonåringar (Nicke lärde känna sen senare) och hade lite tappat kontakten de senaste åren, som det ju kan hända. Men samtidigt så umgicks vi ju ganska mycket då när det begav sig så nog har man ju tänkt ganska mycket på det. Det är tragiskt när en ung människa rycks bort så plötsligt. På sin födelsedag.

Nej, jag kan nog inte riktigt fatta det. Skippa motorcyklarna är ni snälla och sköt om er så där annars. Krama era vänner och stäm träff för kaffe eller öl.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more