Fyndet

13.05.2015 kl. 14:23
I ett år har vi letat efter en golvlampa till vardagsrummet utan att ens hitta något som ens är nära. Lite svårt för jag har inte alls vetat vad jag vill ha, bara vad jag absolut inte vill ha. Idag hittade jag äntligen vår lampa. För exakt den summa som jag lagt undan sedan julen. Jag är så glad. Idag har jag nämligen mått som en sjösjuk matros och ingenting har underlättat illamåendet. Men det här hjälper lång väg! Vik hädan söndriga billghetslampa från siwa, på måndag är din saga all!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more