Deostenen

11.05.2015 kl. 14:48

Just som jag hade tänkt skriva ett hyllningsinlägg till min nya deosten så smulades hörnet i bitar och flög all världens väg över sovrumsgolvet... Fast jag är nog rätt nöjd ändå. Titt som tätt står det i tidningar hur dåliga deoderanter med antipespirant är och jag har nu hållit med men inte orkat anstränga mig för att hitta alternativ.

Men sen läste jag nån blogg via Facebook som hyllade alternativa deoderanter och blev inspirerad. Dessutom har jag faktiskt haft en tilltäpt por i ena armhålan i över tre månader så nu hade jag liksom inga argument kvar.

Köpte den här från Lush:

Den doftar fräscht och har fungerat bra för mig. Nu svettas jag i sanningens namn väldigt lite så jag vet inte hur den fungerar på nån aktivare person men för mig passar den bra. Helt objektivt tycker jag också att huden i mina armhålor känns bättre. Den tilltäpta porens svullnad har definitivt gått ner, den känns ännu pikulite men den är inte inflamerad mera. (ja veet, borde ha gått till doktorn men jag var lat).

Orsaken varför deoderanten sprack är säkert för att jag har förvarat den på ett fat i mitt sovrum. Den borde säkert bo i nån slags burk istället så att den är mer torr. Det finns också saltstenar har jag förstått men just nu gillar jag den här riktigt bra!

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more