Foglossning, ditt namn är Satan

06.05.2015 kl. 19:37

Okej, jag beställde ingen foglossning! Jag slapp det förra gången på det stora hela men nu börjar det sticka till i höften. Not cool.

I princip så kanske jag överansträngde mig idag. Jobbade först aktivit nån timme på morgonen, sen sprang jag runt som en yr höna på stan med alla outrättade ärenden. Bland dem var att hämta hem mina nya mer ergonomiska skor som jag hade beställt. Lite ironiskt att resultatet sen blev ryggsmärtor och foglossning.

Ännu kan jag kanske inte klaga för det gör inte så ont, men int kan man nu säga att det är skönt.

Gjorde en spontan avstickar till Döner Harju på kebab också med några vänner och en bebis. Tydligen ska man försöka få in ett halvt socialt liv i dom små andingsstunderna som man kan få tag på :) Det är liksom lite väl utmanande att ta en nästan tvååring som är fylld till bredden med trots på en hipster restaurang, en under halvtåring gick det prima med.

Nu tror jag att jag ska lacka mina naglar och sova en hel natt utan bukka skrick och boxningar mot övrekropppen* o.O living on the edge

 

*skrämde stackars lilla pojken igår natt då han började sparka mig i magen på natten. Först blev jag skrämd och sa till lite för hårt och så började han gråta för han var ju inte precis vaken, sen grät vi nästan båda. Fast sen pajade (på fin.sve. vis inte rikssvenska!) både jag och nicke honom tills han somnade igen så blev riktigt bra till slut. Kvar finns bara dåligt mamma samvete.

Follow on Bloglovin

Hej! Vad roligt att du tittat in på min blogg! Jag är 30 år, bosatt i Helsingfors med min man och våra två barn. Jag har precis börjat jobba igen efter barnen och äntligen inom "min bransch". Från att ha varit mammaledig studerande är det en rätt stor omställning.

På instagram hittar du mig på @jooles_snapshots

 

 

 

Blogs I read:

Anna - Less or more